Skip to main content

Sidsel er en del af et kærlighedsfyldt fællesskab

Oprettet d. 16. august 2023

Jeg er frivillig på det sociale tilbud Kofoeds Skole, fordi det er et fantastisk sted at være. Jeg har en kæmpe forkærlighed for stedet, og det har jeg haft i rigtigt mange år, fordi jeg opvokset på Amager.

Der er en rummelighed, og der hersker en stemning, som man bliver en anelse afhængig af. Det, man har som menneske, og det man har at tilbyde, det bliver taget imod med åbne arme. Det er et kæmpe privilegie. Her er alle mennesker lige meget værd.

Min hverdag som frivillig går meget med at tage imod møbler og andre gamle, lækre ting fra folk, som har guld gemt. Vi kigger på tingene, prissætter dem og sætter dem lækkert op i butikken, som skal generere et overskud til Kofoeds Skole.

Jeg er i møbelværkstedet og står ved kassen til vores markeder - vi har sommermarked, høstmarked og julemarked. Det er ansatte, elever og frivillige i en stor dejlig pærevælling, der hjælper til.

Som frivillig bliver du en del et kærlighedsfyldt fællesskab, hvor der er plads til at være fuldstændig, som du er. Alle er åbne over for det, som du har med i bagagen.

Kofoeds Skole

Kofoeds Skole er et socialt tilbud til voksne mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet. I rummelige undervisnings- og arbejdsfællesskaber, butikker og værksteder giver Kofoeds Skole mulighed for at lære nye kompetencer og tage medansvar for at forbedre sin livssituation. Det kalder vi for ’Hjælp til Selvhjælp’.

Mød Kofoeds Skole til Frivillig Fredag den 29. september klokken 16.00-18.00 i Maskinhallen, Sundholmsvej 28A

 

Fotos: Anders Bentzon - Typer i København

Facebookbegivenhed

Frivillig Fredag-kampagnen er udarbejdet med støtte fra Amager Vest Lokaludvalg og Amager Øst Lokaludvalg