Skip to main content

Signe bidrager til kulturelt liv i lokalområdet

Oprettet d. 16. august 2023

Jeg er frivillig i Liv i Sundby, fordi jeg er meget nysgerrig, og jeg lærer en masse mennesker og miljøer kende, og fordi jeg gerne vil bidrage til mere kulturelt liv i lokalområdet.

Mit frivillige arbejde har været en øjenåbner på alle mulige planer – både at lære ældre og yngre at kende, men også naboer, og lære noget om at have en organisation og en lille bestyrelse.

Vi er en kulturforening, som både laver ekskursioner, gåture og vandreture, foredrag og do-it-yourself-events. Vi udbyder kulturelle aktiviteter, som ikke er så dyre – de koster maksimalt 60 kr.

Jeg sidder med i bestyrelsen som suppleant, og jeg arbejder både med at optimere hjemmesiden og vores sociale medieprofiler, så vi når ud til flere mennesker.

Jeg har også været med til at planlægge det næste program og komme med inputs til, hvilke nye events vi kan lave i lokalområdet.

Alle i bestyrelsen kommer med indslag til, hvad de synes kunne være spændende at have med i programmet. Til arrangementerne er vi også praktiske grise, der brygger kaffe, stiller stole op og gør klar.

Jeg blev en del af Liv i Sundby, fordi jeg ledte efter en sjov aktivitet til min søn, og så fandt jeg ud af, at de havde en masse kulturelle tilbud til billige penge, og det vil jeg gerne være med til at støtte og udbrede.

Hvis du synes, der skal være mere kulturelt liv, og du går op i kulturelle tilbud, så er det oplagt at blive en del af Liv i Sundby.

Liv i Sundby

Liv i Sundby er en lokal kulturforening, som tilbyder kulturelle aktiviteter i lokalområdet. Som medlem får du rabat til arrangementerne – du kan også deltage uden medlemskab.

Mød Liv i Sundby til Frivillig Fredag den 29. september klokken 16.00-18.00 i Maskinhallen, Sundholmsvej 28A.

 

Fotos: Anders Bentzon - Typer i København

Facebookbegivenhed

Frivillig Fredag-kampagnen er udarbejdet med støtte fra Amager Vest Lokaludvalg og Amager Øst Lokaludvalg