Skip to main content

Fritidsguiderne KBH

FritidsGuiderne KBH er en brobygningsindsats, der arbejder for at give børn og unge i udsatte boligområder et aktivt fritidsliv. De hjælper børn og deres forældre i at komme i gang med en fritidsaktivitet gennem enten vejledning om fritidsaktiviteter i nærområdet, hjælp til at finde en fritidsaktivitet, aftale en prøvetime og melde barnet ind i en foreningen eller ved at tilknytte familien en frivillig, der kan følges med barn og forældre til og fra aktiviteten i en begrænset periode.

Fritidsguiderne KBH er målrettet udsatte børn og unge i alderen 3-17 år, som er bosat i Københavns Kommune og har brug for en hjælpende hånd til at komme i gang med en fritidsaktivitet.

FritidsGuiderne KBH er forankret i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune og er et partnerskab med Red Barnet.

Som frivillig i FritidsGuiderne KBH bliver du en del af Red Barnet, hvor du hjælper børn og unge i udsatte positioner i gang med fritidsaktiviteter i foreningslivet i København. Du bliver tilknyttet et barn, som du hjælper i gang med en fritidsaktivitet ved blandt andet at følge til og fra aktiviteten i en begrænset periode, indtil barn og forældre er trygge. Et aktivt fritidsliv styrker børns muligheder i tilværelsen. Det hjælper til at opbygge relationer, selvtillid og selvværd. Desværre får mange børn aldrig adgang til foreningslivets givende fællesskaber. FritidsGuiderne KBH er med til at inkludere disse børn i fritidslivet ved at hjælpe og støtte dem og deres forældre i at deltage i fritidsaktiviteter. 

Adresse

  • Nyropsgade 3
  • 1602 København V

Kontakt

  • Kathrine Hytten
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 26 34 00 23