Skip to main content

Få hjælp

I Frivilligcenter Amager guider vi de frivillige foreninger, netværk og projekter og tilbyder råd og vejledning om foreningsudvikling og drift.

Vi er sat i verden for jer, og vi vil gerne medvirke til, at jeres foreningsaktiviteter bliver så gode som muligt - til gavn for både brugere, frivillige og ansatte.

Vi bidrager med:

Rekruttering af frivillige

Har din forening brug for flere frivillige, medlemmer eller brugere? Frivilligcenter Amager formidler frivilligjob via Frivilligjob.dk og kan hjælpe med at lægge en strategi for rekruttering.

Hjælp til at søge midler

Har din forening behov for at få økonomisk støtte til nystartede eller eksisterende projekter eller til nye initiativer? Frivilligcenter Amager har en omfattende viden om og erfaring med, hvilke midler der kan søges gennem fonde og lokaludvalg.

Netværk og samarbejdspartnere

Mangler din forening samarbejdspartnere, eller vil du vide mere om, hvad der foregår lokalt på Amager? Frivilligcenter Amager har et stort netværk, og vi kan hjælpe med at skabe nye forbindelser eller samarbejder.

Hjælp til opstart af nye foreninger

Har du brug for råd og vejledning til at opstarte en ny forening? Frivilligcenter Amager har en bred indsigt i foreningslivet og det frivillige arbejde, og vi har et stort netværk, hvor vi kan hente viden og støtte.

Vores rådgivning er gratis for medlemmer og kan foregå via telefon, mail, eller ved at booke et personligt møde. Vi engagerer os i kortere eller længere perioder alt efter jeres behov.

Kontakt os på tlf. 60 57 88 35 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du og din forening vil høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer.