Skip to main content

Samarbejdsforum Sundholm

Samarbejdsforum har til formål at dele viden, samarbejde og koordinere på tværs af kommunale, civile og private aktører på og omkring Sundholm på Amager.

Vi mødes fast fire gange årligt og holder ekstra møder, hvis der er behov for at drøfte noget aktuelt.

Hvis man har  input, der vedrører Sundholm eller spørgsmål til samarbejdsforum er man velkommen til at deltage på et eller flere af vores møder. 

Man kan også komme med i samarbejdsforum, hvis man som organisation har en relevant rolle for Sundholm. 

Tovholder:
Teddy Sidelmann Rasmussen
Tlf: 61 26 55 49
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Medlemmer af Samarbejdsforum Sundholm


AB Sundholm Syd

AB Sundholm Syd er en boligforening under KAB, der dækker Amagerfælledvej 67A-71F og
Brydes Allé 20A-24L.

Amager Klynge C

Amager Klynge C består af i alt otte 0-6-års enheder: Altankassen Idrætsinstitutionen Blæksprutten, Børnehuset Hørgården, Børnehaven Tyttebøvsen, Jorden Rundt, Vuggestuen Hørgården, Vuggestuen Sundholm og Børnehuset Det Røde Hjørne. 

Amager Vest Lokaludvalg

Amager Vest Lokaludvalg samarbejder med bydelens beboere, lokale aktører og Københavns Kommune om at skabe de bedste rammer for et godt hverdagsliv for alle i Amager Vest.

Bocentret Sundholm

Bocenteret Sundholm er et skærmet herberg kun for kvinder, som har sociale problemer evt. kombineret med et problematisk forbrug af rusmidler.

Borgercenter Voksne

Borgercenter Voksne har ansvaret for voksne med sociale og psykiske problemer, hjemløse og for behandling af misbrug i Københavns Kommune.

Bybi

Bybi honning er en invitation til at være med i fællesskabet. De vil vække din fascination for byens smage, dufte og lyde og gøre det helt intuitivt at plante flere blomster for alle bestøvningsinsekter.

Byhaven Sundholm

Byhaven på Sundholm er et af fire arbejdsfællesskaber under Aktivitetscenter Sundholm, hvor brugerne dyrker frugt og grønt i plantekasser. Deres naboer, der både er vuggestuer og private, har også deres egne plantekasser i Byhaven.

Center for Udsatte Voksne og Familier

Center for Udsatte Voksne og Familier støtter udsatte voksne over 18 år i at blive mest muligt selvhjulpne og til at leve et godt og selvstændigt liv på egne præmisser.

Den Flyvende Hollænder

”Den Flyvende Hollænder” er en døgninstitution, der behandler kriminelle børn og unge.

Den Korte Snor

Den Korte Snor er en indsats for børn og unge mellem 10-17 år i København. Indsatsen er rettet mod børn og unge, der er på kant med loven eller som er i risiko for begå kriminalitet.

Det røde hjørne

Det røde hjørne er en integreret institution med 6 vuggestuegrupper og 4 børnehavegrupper.

Din Betjent, Amager Nærpoliti

Din Betjent, Amager Nærpoliti er lokale politibetjente, der skal bringe borgere og politi tættere på hinanden og styrke trygheden lokalt.

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design er Danmarks største atelierfællesskab.

Foreningshuset Sundholm 8

Sundholm 8 er et lokalt brugerdrevet foreningshus. Som medlem kan din organisation bruge lokalerne til for eksempel møder, foreningsaktiviteter, workshops og kurser.

Frivilligcenter Amager

Frivilligcenter Amager er en paraplyorganisation for foreningsliv og civile projekter.

GLiMT Amager

GLiMT Amager er Københavns nye lille storbyteater siden 2021. De er et teater, der arbejder med et bredt udtryk inden for discipliner som moderne cirkus, fysisk teater, dans, installationskunst, livemusik og lydvandringer.

Hergbergscentret Sundholm og natcafé

Herbergscentret er et midlertidigt botilbud for voksne hjemløse med sociale problemer. Det kan være afhængighed af alkohol og/eller stoffer, psykiske problemer, mv. 

Hjemløseenheden

Hjemløseenheden varetager sagsbehandling og støtteindsatser over for hjemløse og voldsramte. Det gør de blandt andet ved opsøgende arbejde på gaden, herberger og krisecentre.

Kirkens Korshær Storkøbenhavn/Bornholm

Kirkens Korshær er en hjælpeorganisation, der siden 1912 har udført socialt arbejde i Danmark med udgangspunkt i folkekirkelige værdier og et kristent menneskesyn.

KKFO Amagerhylden

KKFO Amagerhylden er en fritidsinstitution med plads til 448 børn fordelt på vores 3 huse: Amagerhylden-Palæet, Amagerhylden-Villaen og Amagerhylden-Øen.

Københavns Ejendomme og Indkøb

Københavns Ejendomme og Indkøb løser alle opgaver omkring Københavns Kommunes ejendomme og har ansvar for indkøbsløsninger.

Maskinhallen

Maskinhallen er et samlingspunkt for sociale og kulturelle aktiviteter og arrangementer: folkekøkken, koncerter, foredrag, maduddeling, byttemarkeder, nycirkus, højtidsbestemte arrangementer mv.

SAND

SAND er de hjemløses landsorganisation. De kæmper mod hjemløshed og arbejder på at forbedre forholdene for hjemløse.

Sundby Kirke / Kirkens Korshær

Sundby Kirke ligger på Amagerbrogade og er sognekirke for Sundby Sogn, der tilhører Amagerbro Provsti.

Vuggestuen Sundholm

Vuggestuen Sundholm er en lille institution, hvor alle pædagoger og medhjælpere kender alle børn.